Scoob! – soutěžíme o originální psí dárky k filmu

Do kin dorazí ve čtvrtek 16. července nový celovečerní rodinný animák Scoob!. Animovaná komedie vychází z úspěšného televizního seriálu, na kterém vyrostly generace dětí již od 70. let, kdy se televizní seriál začal vysílat. Od té doby se dočkal mnoha dalších zpracování, ale celovečerní animovaný film jde do kin vůbec poprvé. V českých kinech ho diváci uvidí s českým dabingem. Do zákulisí výroby českého znění jsme společně nahlédli před pár dny a čekají nás ještě dvě video návštěvy. Jednu z rolí dokonce (a velmi dobře) nadaboval populární influencer a moderátor Karel Kovář alias Kovy. Dnes tu pro vás ale máme soutěž o dárky k filmu.

Film nás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíme, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby.

Soutěž o dárky k filmu

SOUTĚŽ probíhá od 14. července 2020 do 19. července 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Vertical Entertainment, s.r.o. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Scoob”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2020