Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Hurá do džungle – animák z exotického místa je v kinech (soutěž)

Rodinný snímek Hurá do džungle vypráví o zvířátkách v africké džungli, kteří se zničeho nic potkají s mimozemšťanem, který přišel ovládnout Zemi. Do kin film vejde 20. srpna s českým dabingem. Nová rodinná animovaná komedie k nám tentokrát doputovala až z exotického ostrova Mauricius. Hrajte s námi o dárky k filmu.

Jedno poklidné ráno se život zvířat v africké džungli obrátí vzhůru nohama. Nejlepší kamarádi, opičák Munki a slonice Chobotka zjistí, že z ničeho nic získali schopnost mluvit lidskou řečí. A velmi brzy odhalí příčinu tohoto zázraku: V džungli přistál mimozemšťan! S sebou si přivezl překladové zařízení, díky kterému zvířata mohou mluvit. Malý fialový návštěvník jménem Fneep byl vyslán svým otcem, krutým dobyvatelem vesmíru, obsadit planetu Zemi!
Jenže Fneep je spíš roztomilý nešika, který rozhodně nemá talent na dobývání nových světů. Stýská se mu po domově, se svou vesmírnou lodí nešťastně havaroval a nutně potřebuje pomoc. Munki, Chobotka a jejich zvířecí přátelé se rozhodnou spojit síly, aby malému dobyvateli pomohli dostat se k mateřské lodi. Na jejich společné cestě zažijí spoustu legrace a Fneep poznává, že kamarádství může být největší silou ve vesmíru…  Hurá do džungle je okouzlující animované dobrodružství pro děti i rodiče.

Soutěž o 5x penál a puzzle k filmu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kde se nachází ostrov Mauricius?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’V Atlantském oceánu,V Indickém oceánu,V Severním ledovém oceánu’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 20. srpna do 27. srpna 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Aqs, a.s. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Hurá do džungle”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast