Adaptace úspěšného bestselleru Bábovky míří do kin (soutěž)

Scénář podle knižního bestselleru Radky Třeštíkové, režie zkušeného Rudolfa Havlíka, hvězdné obsazení a atraktivní výprava. To je koktejl, který se rozhodl divákům namíchat producent úspěšných filmů Teorie Tygra nebo Teroristka Petr Erben. Už ve čtvrtek 24. září vstupuje komediální drama Bábovky o propletených vztazích do kin. Soutěžte s námi o dárky k filmu.

Pod scénářem filmu jsou podepsáni autorka knihy Radka Třeštíková a režisér Rudolf Havlík. Jde o jejich již druhou filmovou spolupráci, podle společného scénáře Rudolf Havlík natočil úspěšnou komedii Po čem muži touží. O filmu Bábovky pak prozradil: „Podařilo se nám natočit skvělý velký český film. Od začátku jsme věnovali pozornost každému detailu. Bábovky propojují příběhy žen, které se snaží udělat velká životní rozhodnutí a do jejich plánů zasáhne osud. Z jednotlivých malých příběhů se na konci stane jeden velký.“

Producent filmu Petr Erben (Teorie tygra, Teroristka) jeho slova doplnil: „Film primárně cílí na ženské publikum, stejně jako kniha, ale jsou zde posíleny i mužské postavy, které výborně doplňují své ženské protějšky. Věříme, že filmový příběh zaujme i velkou část mužského publika.“ A Radka Třeštíková ještě připojila: „Já myslím, že Bábovky jsou pro všechny, jsou přeci o životě. A diváci se můžou těšit především na emoce. Od smíchu, až po pláč. Přesně tak s tím pracuju v knihách a věřím, že to Rudolf přenesl i na filmové plátno.“

Soutěž o dárky k filmu
(3 balíčky s trikem, notesem a poukázkou ČEDOK na 5000,-)

SOUTĚŽ probíhá od 23. září do 30. září 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bábovky”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.