Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Hák a roj včel, Candyman vás zabije, když pětkrát vyslovíte jeho jméno (trailer)

Když pětkrát před zrcadlem vyslovíte jeho jméno, objeví se a zabije vás. Ale proč by to někdo dělal? Jak ale z mnoha hororů napříč desetiletími víme, postavy jdou problémům rády naproti. Před Candymanem není úniku. Jeho poznávacím znakem je zlověstný hák natřený medem a roj včel. Česká a slovenská premiéra už je potvrzena na 15. říjen. Podívejte se na trailer. 

Candyman (foto: Forum Film)

Mladý výtvarník Anthony má pocit, že jeho kariéra stagnuje a on potřebuje nový impuls, aby mohl pokračovat v tvorbě. Jednoho dne mu kamarád povypráví tragický příběh o tom, jak se zrodil muž s hákem a proč začal vraždit. Anthony je tou legendou zcela fascinován a začne pátrat po dalších okolnostech. Jeho obrazy najednou získávají temný nádech a postupně se na nich začíná objevovat jediná tvář.

Režie dalšího filmu ze slasherové série se tentokrát ujala mladá režisérka Nia DaCosta, kterou mezi filmovou elitu vystřelilo vítězství na prestižním newyorském festivalu nezávislých filmů, DaCosta bude režírovat nadcházející pokračování Captain Marvel. V roli vyhaslého výtvarníka uvidíte Yahya Abdula – Mateena II, který o svých hereckých kvalitách dal vědět už ve snímku Aquaman nebo miniserii Watchmen.

Horory o Candymanovi se v kinech objevily už v devadesátých letech. Nová verze samozřejmě s původní třídílnou sérií nemá nic společného. Zajímavé ale je, že Candymana si stejně jako v roce 1992 zahrál po letech opět herec Tony Todd.

-red-
zdroj: K. Hlavinková
foto/video: Totalfilm.cz, Forum Film CZ © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast