Do kin jde dvojka After, bude odvážnější než první díl (nová ukázka)

Pokračování úspěšné teenagerovské obdoby Padesáti odstínů – After: Přiznání do kin vstoupí už ve čtvrtek 3. září. První díl After: Polibek vidělo v českých kinech přes 90 000 diváků, což znamená podobně silný ohlas, jaký měl první film série Stmívání. Lavinu nadšených ohlasů, lajků, komentářů a sdílení vzbudila na sociálních sítích už jen kratičká anonce, která první záběry avizovala. Trailery nového pokračování už mají na našem YouTube kanále více než 550 tisíc zhlédnutí. Dnes vám servírujeme novou exkluzivní ukázku.

Filmy After vznikají podle stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. První příběhy After psala Anna Todd pro volně přístupnou internetovou platformu Wattpad, kde se staly naprostým hitem a získaly miliardu přečtení.

V pokračování projde osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina divokým vývojem i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Hardin se ale do Tessy doopravdy zamiloval a chce ji získat zpátky. Tessa se brání, ale při vzpomínce na všechny ty elektrizující dotyky a nenasytné polibky, je bezmocná. Hardin ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit?  Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí…

Ve čtvrtek soutěž o knižní předlohy.


-red-
foto/video: Bontonfilm © 2020