Další barekovka je tu – Nightlife: Na tahu se odehrává během jedné noci

Málokterý německý herec je v českých kinech tak doma jako Elyas M´Barek. Úspěšného komediálního herce znají čeští diváci ze série Fakjů pane učiteli a naposledy ho mohli vidět v komedii Téměř dokonalá tajemství. V říjnu do kin dorazí další nová německá komedie Nightlife: Na tahu, který se odehrává během jedné noci a jednoho rande. Ve filmu se navíc znovu potkává s Frederickem Lauem, který hrál s M´Barekem i v Téměř dokonalých tajemstvích. Podívejte se na dabovaný trailer. M´Bareka opět dabuje Radek Hoppe, jehož hlas je s populárním německým hercem tureckého původu neodmyslitelně spjatý.

Život barmana Mila (Elyas M´Barek) je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza (Frederick Laue). Bezstarostného, nezodpovědného chaotika.

Nightlife: Na tahu (foto: Bontonfilm)

A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný.

Film do kin dorazí 22. října s českým dabingem.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2020