Pusťte si první tři minuty z Wonder Woman 1984 (video)

Studio Warner Bros., plánující v průběhu příštího roku vypouštět na americkém trhu premiéry svých velkofilmů kromě kinosálů i na VOD službě HBO Max, jako první vlaštovku 25. prosince nasadí v online premiéře Wonder Woman 1984, očekávaný sequel DC komiksovky z roku 2016. Na asijských trzích se film už minulý týden objevil v kinech a díru do světa v tržbách rozhodně neudělal. Nyní se čeká na vstup do amerických kin a souběžně na zmíněnou platformu HBO Max. Nabízíme vám první tři minuty filmu jako malou ochutnávku. 

Vzhledem k tomu, že v Česku si na launch HBO Max budeme muset ještě pár měsíců počkat, nezbývá než doufat v dohledné zlepšení pandemické situace a následné otevření kin. Tuzemský distributor filmu plánuje osmdesátkový souboj princezny Diany (Gal Gadot) s padouchy Cheetah (Kristen Wiig) a Maxem Lordem (Pedro Pascal) nasadit hned při první příležitosti. I proto nyní láká diváky lokalizovaným klipem, ukazujícím první minuty filmu. Věříme, že Dianin úžasný příběh se bude nejlépe vyjímat na stříbrných plátnech. Domácí promítání nemůže takový zážitek vynahradit. Proto se už moc těšíme, až budeme moci divákům pokračování Wonder Woman nabídnout v kinech,” říká Alice Hubová z distribuční společnosti Vertical Entertainment.

Mezitím tvůrci proti hybridnímu uvádění filmů online a v kinech protestují a stěžují si, že firemní matka Warnerů AT&T se snaží obětováním filmové divize zalepit vlastní neúspěšné podnikání a velké finanční ztráty v rámci skupiny. Ohnivé komentáře k tomu už poskytli hollywoodští režiséři Christopher Nolan (Tenet) nebo Denis Villeneuve (Duna).

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2020