Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Matky zkracují divácké čekání na premiéru filmu novou ukázkou (video)

Tvůrci filmu Matky chtějí novými ukázkami zkrátit divácké čekání na film, který měl původně do kin dorazit v listopadu loňského roku. V následující scéně tituluje Sára svého manžela Jirku jako „Experta prdutvorných potravin“. Jakub Prachař s Hanou Vagnerovou hrají jednu z ústředních dvojic v romantické komedii režiséra Vojtěcha Moravce, která nahlíží na téma mateřství z několika různých úhlů. Scénář napsala Vanda Zaplatílková Hutařová s přispěním jedné z hereckých protagonistek filmu Sandry Novákové. Na jednu situaci z filmu se tedy teď můžete podívat v následující ukázce.

„Myslím, že se tady povedlo dát dohromady fantastické obsazení. Mám strašnou radost, že jsem měla možnost se na place potkat se všema holkama. Moc si jich totiž vážím jako hereček a mám je ráda i lidsky,“ svěřila se Hana Vagnerová, která hraje roli maminky, jež si porod a mateřství maluje v růžových instagramových barvách.

V hlavních rolích čtyř kamarádek, které řeší zejména své i cizí potomky, ale samozřejmě taky muže, vztahy, sex nebo rodinu, se představí Hana VagnerováPetra HřebíčkováGabriela Marcinková a Sandra Nováková. Ta spolu se scenáristkou Vandou Zaplatílkovou Hutařovou stojí i za scénářem snímku ze života a o životě. Partnery hlavních postav ztvárnili Jakub Prachař, Jiří LangmajerVladimír PolívkaŠtěpán Benoni a Václav Neužil.

Film produkuje společnost Up&Up production Moniky a Jana Schwarczových, distributorem je Bontonfilm. Snímek uvidíme letos v kinech, zatím je naplánován na konec února 2021.

redakce a G. Vágner
foto: Up&Up production © 2020
video: Bontonfilm, Totalfilm Media © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast