Letos uvede Netflix každý týden nový film (video)

Největší světová streamovací společnost Netflix zveřejnila filmové plány na rok 2021. S tím je spojena také premiéra speciálního traileru, ve kterém krom krátkých ukázek ze stěžejních titulů uvidíme i mnoho tvůrců a hereckých hvězd. Netflix připravil novinky všech žánrů od komedií po horory.

Pokud někdo například holduje zombíkům, dostane ho plánovaná novinka Army of the Dead. Fanoušky westernů potěší filmy The Harder They Fall nebo Concrete Cowboy. V plánu jsou i nové romance ze střední školy, a to včetně závěrečných dílů populárních trilogií To All the Boys a The Kissing Booth. V nabídce se znovu objeví i horory pro náctileté, třeba trilogie Fear Street nebo film There’s Someone Inside Your House. Netflix uvede také řadu dalších filmů natočených podle oblíbených knih, například The Woman in the Window, Munich nebo The Last Letter from Your Lover. Objeví se také další trháky plné adrenalinu, jako jsou třeba očekávaný akčňák Red Notice s Reynoldsem, Johnsonem a Gadot nebo filmy Sweet Girl a Kate. Zkrátka ale nepřijdou ani rodiny, které se na filmy rády dívají společně. Ty potěší plánované kousky YES DAY, Back to the Outback nebo Finding ‘Ohana.

Žena v okně

Netflix přinese každý týden nový film s největšími hereckými hvězdami jako jsou Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Idris Elba, Chris Hemsworth, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot, Dave Bautista, Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, John David Washington nebo Octavia Spencer.

Mezi novinkami se objeví kousky od oceněných tvůrců jako jsou například Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The God of Hand) a Adam McKay (Don’t Look Up).

Z natáčení filmu Red Notice

V nabídce se postupem roku objeví i filmy od oblíbených režisérů jako jsou Zack Snyder, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fuqua, Shawn Levy, Robert Pulcini and Shari Springer Berman a také režijní debuty od Halle Berry a Lin-Manuel Miranda.

-red-
foto/video: Netflix © 2021