Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Hotel Kokořín s Mádlem a Mihulovou vznikne v extrémně krátkém čase

Diváci videoportálu Televizeseznam.cz se mohou od 2. března těšit na novou hranou komediální sérii. V hlavních rolích pětidílného cyklu Hotel Kokořín se objeví Jiří Mádl, Alena Mihulová, Ondřej Malý, Denisa Pfauserová, Sabina Rojková a Filip KaňkovskýNatáčení novinky budou provázet zcela nestandardní podmínky.

„Jsme autoři celého konceptu, který je experimentální, zábavný a jedinečný. Seriál vznikne během pěti dní, na napsání a natočení každého dílu je vyčleněných pouhých 24 hodin. Je to výzva. Nejen pro Jirku Mádla, který bude autorem scénáře, ale pro nás všechny,“ říká Jan Dufek, režisér projektu. Producent Michal Deus dodává: „Je to vlastně reality show v přímém přenosu, protože scénář vznikne vždy večer před natáčením a během dalšího dne se musí vše připravit a natočit.

Seriál bude vytvořený ve dvou verzích – jedna bude čistě příběhová, druhá bude kombinací seriálu a dokumentu. Ten ukáže, jak příběh vzniká, jak se vymýšlí, natáčí a stříhá. Scénář k dokumentární části se tak bude psát vlastně sám.

Tvůrci minisérie Hotel Kokořín mají sice jasnou ideu o unikátním projektu, mají vybrané lokace, samotný příběh ale konkrétní linii nemá. „To je na tom celém nejvíce vzrušující. Scénář začnu psát, až dostanu pokyn. Pořád ani nevím kolik přesně budu mít na psaní času. Beru to jako obrovskou scenáristickou výzvu,“ uvádí Jiří Mádl.

Seriál vzniká v produkci firmy Premium Bananas Production. Vznikne 5 dílů po deseti minutách.

-red-
zdroj: M. Vokrouhlíková, PResscode 
foto/video: Premium Bananas Production, TV seznam © 2021

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast