Hotel Transylvánie představuje Strašidelné mazlíčky (krátký film)

Studio Sony Pictures Animation zveřejnilo krátký film Hotel Transylvánie: Strašidelní mazlíčci. Jedná se o připomínku úspěšné série, kterou čeká čtvrtý díl s podtitulem Transformánie. Krátký film o potížích s domácími strašidelnými mazlíčky vám nabízíme s českým dabingem nebo titulky. Film se měl původně promítat v kinech jako předfilm pokračování Králíčka Petra.

Dracův milovaný mazlíček, obří štěně Slinta, má více energie než kdy předtím, a jediné co chce, je hrát si! Drak je však příliš zaneprázdněn svými povinnostmi v hotelu, a proto se rozhodne najít svému obřímu chlupatému příteli strašidelnou zvířecí společnost. Po několika nepovedených pokusech se Dracův plán zvrtne, protože Slinta si vybere nečekaného společníka.

“Tento krátký film vznikl ve skvělé spolupráci týmů Sony Pictures Animation a Sony Pictures Imageworks, a jsme rádi, že v této době můžeme rodinám po celém světě přinést zábavu a humor,“ řekl Christian Roedel, producent Strašidelných mazlíčků. “Série Hotel Transylvánie je o rodině, a mě bylo ctí pracovat po boku našich nejnovějších členů Jennifer a Dereka, úžasného režijního dua, které převezme otěže dalšího dílu.”

“Jaké by to bylo, kdyby váš retriever byl vysoký téměř 17 metrů? Nebo kdyby vaše čivava chrlila oheň? Představit skupinu strašidelných mazlíčků, kteří jsou zábavní jako celá Dracova partička, bylo neskutečně zábavné! Doufáme, že si diváci krátký film užijí, a těšíme se, až se domácí mazlíčci objeví v očekávaném pokračování Hotelu Transylvánie,” říkají režiséři Jennifer Kluska a Derek Drymon.

Poslední kapitola úspěšné franšízy Hotel Transylvánie: Transformánie by se do kin měla vydat letos v srpnu.

-red-
foto/video: Falcon © 2021