Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Gump je v kinech – soutěžíme o knižní předlohy a další dárky k filmu

Filmová adaptace úspěšné knihy Filipa Rožka Gump – pes, který naučil lidi žít je konečně v kinech. Dočkali se tak skalní fanoušci původní knížky i příznivci kameramana a režiséra F. A. Brabce. Filmová verze dojemného příběhu o hledání psího štěstí a také o překážkách a pastech na cestě k tomu správnému člověku zažila v úterý slavnostní premiéru v pražském kině CineStar Anděl. Podívat se můžete na videu. Zároveň můžete soutěžit o 3 balíčky s knižní předlohou, puzzle a rodinnou hrou.

Rodinný film režiséra F.A. Brabce je o světě viděném očima toulavého psa Gumpa. O světě, o kterém mnoho z nás moc neví. O tom, jak nás vidí zvířata a jak je ten náš svět pro ně důležitý. Ten svět, který jim dává domov, sílu, naději, ale také bolest. Dobrodružný příběh skutečných psích hrdinů a lidí kolem nich.

V lidských rolích se představují Bolek Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Jana Plodková, Richard KrajčoAnna Šulcová, FattyPillow a další.

Soutěž o knižní předlohy, puzzle a rodinné hry Gump

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jakou cenu získal Filip Rožek za knižní předlohu filmu?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Cena Františka Peroutky,Magnesia Litera,Pulitzerova cena’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 25. 7. do 29. 7. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Gump”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast