Gump je v kinech – soutěžíme o knižní předlohy a další dárky k filmu

Filmová adaptace úspěšné knihy Filipa Rožka Gump – pes, který naučil lidi žít je konečně v kinech. Dočkali se tak skalní fanoušci původní knížky i příznivci kameramana a režiséra F. A. Brabce. Filmová verze dojemného příběhu o hledání psího štěstí a také o překážkách a pastech na cestě k tomu správnému člověku zažila v úterý slavnostní premiéru v pražském kině CineStar Anděl. Podívat se můžete na videu. Zároveň můžete soutěžit o 3 balíčky s knižní předlohou, puzzle a rodinnou hrou.

Rodinný film režiséra F.A. Brabce je o světě viděném očima toulavého psa Gumpa. O světě, o kterém mnoho z nás moc neví. O tom, jak nás vidí zvířata a jak je ten náš svět pro ně důležitý. Ten svět, který jim dává domov, sílu, naději, ale také bolest. Dobrodružný příběh skutečných psích hrdinů a lidí kolem nich.

V lidských rolích se představují Bolek Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Jana Plodková, Richard KrajčoAnna Šulcová, FattyPillow a další.

Soutěž o knižní předlohy, puzzle a rodinné hry Gump

SOUTĚŽ probíhá od 25. 7. do 29. 7. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Gump”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.