Naši olympijští basketbalisti dabují Space Jam – Šlo jim to líp než basket? (video)

V dabingu jsme před naší kamerou už přívítali leckoho. Ale abychom ve studiu potkali olympijské basketbalové reprezentanty, to se často nestává. Pánové Vojtěch Hruban, Patrik Auda a Jakub Šiřina se sešli v pražském dabingovém studiu Virtual, aby si vyzkoušeli nelehkou práci dabérů. Na jejich snažení se můžete podívat v následujícím videu. Space Jam Nový začátek je právě v kinech.

“Je to hrozně těžká práce a dělat víc jak tři věty, nevím, jak bych to zvládnul,” prozradil Vojtěch Hruban (Anthony Davis). A Patrik Auda (Damian Lillard) ho doplňuje: “Já su z Brna a samozřejmě se brněnštiny snažím vyvarovat. Ty kořeny tam ale někde pořád jsou a nejde se toho moc zbavit.”
Jakub Šiřina (Klay Thompson) viděl zase největší problém v soustředění: “Bylo těžké skloubit sledování obrazovky, textu, který byl před námi a říct to tak, aby to dávalo smysl.

Vojtěch Hruban prý viděl první Space Jam minimálně stokrát. “Měli jsme doma úplně ošoupanou videokazetu, byla to celé moje dětství srdcovka. Jsem hrozně rád, že jsem se toho mohl zúčastnit.”

Český reprezentační tým mužů se vrací na olympijské hry po 41 letech, kde v základní skupině potká USA, Francii a Írán.

LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém.

V neděli na YouTube najdete další video s dabingu, tentokrát s českými basketbalistkami. V dabingu Space Jamu se zastavil také influencer Peca. Jeho video najdete zde.
-red-
foto/video: Vertical Entertainment, Totalfilm Media © 2021