Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel: „Udělejte něco debilního“, vyzývají diváky tvůrci nové komedie

„Najděte v sobě odvahu a trochu punku a udělejte něco debilního,“ vyzývají diváky tvůrci filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, který právě vstoupil do českých kin. Režisér Patrik Hartl se svlékl na veřejnosti při psaní knihy, herci Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák a Martin Hofmann se svlékli do naha během natáčení filmu. Hra pokračuje s výzvou #nejsemsrac

Pokud se svléknete na veřejnosti nebo uděláte něco bláznivého, debilního, punkového, stanovíte si odvážný úkol a splníte ho, pak nejste sráč. Můžete si úkol vyhodnotit jen tak pro sebe, ale když už to v sobě najdete, pochlubte se. Pověste do Události na Facebooku s názvem #nejsemsrac video nebo fotku, pověste video nebo fotku na sítě s označením #nejsemsrac . Na svou profilovou fotku na Facebooku si dejte připravenou přelepku,“ stojí u videa s výzvou.

Patrik Hartl o svlékání na veřejnosti

Debilita takového gesta jako je veřejné svléknutí mě může osvobodit a dát impuls k novému uvažování. Nahota na veřejnosti vypadá zvenku nevhodně, když ji ale člověk sám absolvuje, tak zjistí, jak je to očistné. Když jsem se sám odhodlával svléknout do naha na Staroměstském náměstí, bylo to velmi nepříjemné, hrozně jsem se styděl. Když jsem to ale přesto udělal, měl jsem obrovskou radost a cítil jsem se šťastný, že jsem na chvíli shodil všechny svoje role a že jsem si dovolil být takhle nezodpovědný.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (foto: Bontonfilm)

Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel natočil podle svého stejnojmenného knižního hitu režisér Patrik Hartl. Čtyři kamarádi vyhlásí válku proti scvrkávání varlat a proti krizi středního věku tím, že se rozhodnou plnit odvážné úkoly. Prvním z nich bude svléknout se na veřejnosti do naha . . .

Hartl jako autor knihy i filmu připravil hrdinům oproti románu několik změn, milovníky knihy tak čeká pár překvapení. V hlavních rolích čtyř kamarádů se představí Martin Pechlát jako Prvok, David Švehlík jako Šampón, Hynek Čermák bude Tečka a Karel ponese tvář Martina Hofmanna.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast