Nejočekávanější trailer je tu – Spider-Man: Bez domova odhaluje první záběry

Předloňský Spider-Man: Daleko od domova se kvůli pandemii stal na dlouhou dobu poslední Marvelovkou, kterou jsme kvůli pandemii měli příležitost vidět. Zároveň končil obrovským cliffhangerem, když Mysterio odhalil identitu Petera Parkera, takže očekávání třetího dílu okamžitě vystřelila na maximum. Pusťte si nový trailer s českými titulky.

Když pak seriály WandaVision a Loki na Disney+ naplno rozkoply dveře tomu, že čtvrtá fáze MCU se bude věnovat multiverzu a alternativním dimenzím, řada fandů začala spekulovat o návratu filmových Spider-Manů s tvářemi Tobey Magueira a Andrew Garfielda. Jakmile byl po vzoru návratu J.J. Jamesona s tváří J.K. Simmonse oznámen i návrat Alfreda Moliny jako Doctora Octopuse z původní pavoučí trilogie Sama Raimyho a Jamieho Foxxe v roli Electra z Amazing Spider-Mana 2, bylo jasné, že se chystá něco velkého.

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantního života superhrdiny. Spider-Man požádá o pomoc Doctora Strange.

Spider-Man: Bez domova (foto: Sony)

Že se třetí díl trilogie Marka Webba s Tomem Hollandem stane defakto hranou verzí úspěšného animáku Paralelní světy bylo záhy skoro jasné a Alfred Molina sám o natáčení mluvil jako o nejhůř uchovaném tajemství v Hollywoodu. Trailer na Spider-Mana: Bez domova se tak stal jedním z nejočekávanějším trailerů v historii internetu.

Dnes, po dlouhém očekávání, je první ukázka venku. Řadu tajemství si sice tvůrci drží pod pokličkou, přesto se ale na jeho zhlédnutí raději posaďte. 16. prosince nás totiž čeká obrovská komiksová pecka.

připravil: Martin Mažári
foto/video: Sony, Falcon © 2021