Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Krotitelé duchů mají finální trailer, do kin vlítnou v půlce listopadu

Pokračování Krotitelů duchů s podtitulem Odkaz přímo navazuje na předchozí legendární filmy. Chystané pokračování fantasy klasiky zůstává v rodině. Film natočil syn producenta původních dvou filmů Ivana Reitmana Jason. Podívejte se na finální trailer s českými titulky. Dabovanou verzi přineseme hned jak bude k dispozici. Do kin dorazí rodinná komedie 18. listopadu.

V roce 2016 společnost Sony natočila ženskou reimaginaci filmu, v níž si zahrály Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Melissa McCarthy. Poté, co se tomuto dílu nedařilo v pokladnách kin, přibrala společnost Sony Jasona Reitmana jako spoluscenáristu a režiséra filmu Krotitelé duchů. Ten přivedl mladší herce a přiměl původní hvězdy, aby souhlasily s účastí na filmu. Jednu z hlavních rolí vytvořil Paul Rudd. Objeví se tu znovu také Sigourney Weaver, Bill Murray nebo Dan Aykroyd. Harold Ramis se bohužel vrátit nemůže, zemřel v roce 2014.

Film měl původně do kin jít v červenci 2020, ale kvůli pandemii byl několikrát odložen. Nyní je jeho premiéra naplánována na 18. listopadu. V Česku ho Falcon uvede s dabingem a titulky.

-red-
foto/video: Falcon, Sony © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast