Krotitelé duchů mají finální trailer, do kin vlítnou v půlce listopadu

Pokračování Krotitelů duchů s podtitulem Odkaz přímo navazuje na předchozí legendární filmy. Chystané pokračování fantasy klasiky zůstává v rodině. Film natočil syn producenta původních dvou filmů Ivana Reitmana Jason. Podívejte se na finální trailer s českými titulky. Dabovanou verzi přineseme hned jak bude k dispozici. Do kin dorazí rodinná komedie 18. listopadu.

V roce 2016 společnost Sony natočila ženskou reimaginaci filmu, v níž si zahrály Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Melissa McCarthy. Poté, co se tomuto dílu nedařilo v pokladnách kin, přibrala společnost Sony Jasona Reitmana jako spoluscenáristu a režiséra filmu Krotitelé duchů. Ten přivedl mladší herce a přiměl původní hvězdy, aby souhlasily s účastí na filmu. Jednu z hlavních rolí vytvořil Paul Rudd. Objeví se tu znovu také Sigourney Weaver, Bill Murray nebo Dan Aykroyd. Harold Ramis se bohužel vrátit nemůže, zemřel v roce 2014.

Film měl původně do kin jít v červenci 2020, ale kvůli pandemii byl několikrát odložen. Nyní je jeho premiéra naplánována na 18. listopadu. V Česku ho Falcon uvede s dabingem a titulky.

-red-
foto/video: Falcon, Sony © 2021