Langmajer v podprsence: Komedie Po čem muži touží 2 je dotočena (video)

Režisér Rudolf Havlík dotočil  komedii  Po čem muži touží 2. Film je volným pokračováním úspěšné komedie Po čem muži touží, která se stala divácky nejúspěšnějším českým snímkem roku 2018. Do hlavních rolí se tedy vrací oba protagonisté prvního dílu Jiří Langmajer i Anna Polívková.

Budeme sledovat psycholožku Irenu (Anna Polívková), které se po noci, kdy zapíjela zklamání z rozchodu s přítelem, vyplní bizarní přání: chci bejt chlap! Ráno je v těle, které nenávidí, ale teď má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.

Anna Polívková, Jiří Langmajer, Rudolf Havlík (foto: CinemArt)

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 zavede hlavní hrdinku v mužském těle Jiřího Langmajera do  řady prostředí, které jsou doménou mužů. Ocitá se jako dělník na stavbě, je nucen/a s partou zpocených chlapů hrát fotbal, chodit hospody na pivo a dokonce používat společné sprchy. Jediný, kdo věří, že v mužském těle se skrývá Irena, je soused Radim, kterého hraje Marek Taclík. Právě on je průvodce proměněné Ireny chlapským světem. Vezme ji i do fotbalového týmu, který trénuje. A v něm se sešla opravdu povedená herecká sestava – Leoš Noha, Radek Holub, Oskar Hes, Michal Kavalčík, Jiří Maryško nebo Ondřej Kavan. Ondřej měl původně scény pouze na stavbě, ale Karel Zima se zotavoval po operaci a nemohl sportovní scény točit, režisér proto zařadil Ondřeje Kavana i do fotbalového týmu. Trénink amatérských fotbalistů byl pro Jiřího Langmajera příležitostí, jak s laskavým humorem hledat ženské já v kopačkách.

Po čem muži touží 2 – herci na fotbalovém hřišti (foto: CinemArt)

Nová bude i postava vědmy Zoltany. Za onemocnělou Pavlu Tomicovou roli převzala Zuzana Kronerová a zprávy z placu prozrazují, že čaruje stejně úspěšně jako její předchůdkyně v prvním dílu.

Zuzana Kronerová – Po čem muži touží 2 (foto: CinemArt)

Film Po čem muži touží 2 je opět humorným pohledem na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění, které může jednoho i druhého dovádět k šílenství. Ve filmu dále hrají Tereza Kostková, Pavel Šimčík, Martina Babišová, která s režisérem natočila film Minuta věčnosti, nebo modelka a herečka Pavlína Němcová.

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 vzniká v produkci společnosti  Fénix Film s.r.o. Dany Volákové a Michaely Flenerové. 

S premiérou se počítá na jaře 2022, do kin film uvede distribuční společnost Cinemart.

-red-
zdroj: Uljana Donátová 
foto/video: Fénix Film, Totalfilm Media © 2021