Soutěž o speciální kolekce bondovek na Blu-ray discích

Týden s Bondem pokračuje a máme tu další soutěž. Tentokrát jsme pro vás připravili luxusní dárkové kolekce bondovek na Blu-ray discích. Vyhrát můžete kolekci k 50 letému výročí nebo kolekci premium s 23 předchozími filmy. Pro 3 z vás máme kompletní Blu-ray kolekci s bondovkami Seana Conneryho. Stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a držet si palce. Čekání na losování si můžete zkrátit návštěvou kina, Není čas zemřít se právě promítá.

Soutěž o Blu-ray kolekce s bondovkami

Bohatou nabídku filmů, her, hudby a dárkových předmětů najdete na filmgame.cz

SOUTĚŽ probíhá od 2. 10. do 8. 10. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost filmgame.cz. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bondovky na BR”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Totalfilm Media, Forum Film © 2021