Venom a Carnage řádí v kinech – soutěžíme s filmem

Na konci filmu Venom z roku 2018 viděli diváci nepovedenou popravu sériového vraha Cletuse Kasadyho (Woody Harrelson), která umožnila jeho útěk z věznice San Quentin. Bylo to také poprvé, kdy se diváci podívali do ústavu Ravencroft, který je domovem duševně chorých zločinců – a domovem mnoha “Spider-Manových” padouchů. Venom 2: Carnage přichází právě vešel do českých kin a návštěvu kina můžete doplnit třeba soutěží o obě titulní funko pop figurky, tričko k filmu a vouchery do sítě multikin CineStar.

Ve dvojce úspěšné komiksovky se vrací Tom Hardy v roli Eddieho Brocka a Woody Harrelson jako sériový vrah Cletus Kasady, v němž se rovněž skrývá jeho vlastní symbiont Carnage.

Soutěž s filmem Venom 2: Carnage přichází

SOUTĚŽ probíhá od 15. 10. do 22. 10. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “VENOM 2”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.