Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jurský svět: Nadvláda – podívejte se na prvních 5 minut z filmu (video)

Finále série Jurský park, ve které se dočkáme kompletní herecké party z obou trilogií, představuje prvních pět minut z filmu. Režisér Colin Trevorrow se k sérii vrací po sedmileté pauze a ve filmu Jurský svět: Nadvláda představuje svět před 65 miliony lety, kdy mu vládli dinosauři. Ukazuje ale i pohled do současnosti, kdy několik šupinatých predátorů uteklo po konci minulého filmu ze svého ostrova mezi lidi.

Nový film vtáhne diváky do děje hned v prvních okamžicích, už v ukázce totiž vidíme tyranosaura pustošit kino, zrovna promítající Americké graffiti George Lucase. Právě autor Star Wars pomohl v devadesátých letech svému příteli Stevenu Spielbergovi, aby jeho dinosauři spatřili na plátně světlo světa. Stejně jako v původním filmu z roku 1994, i v ukázce z aktuální Nadvlády diváky jako první ohromuje monumentální dlouhokrký diplodokus, který se stal jedním z poznávacích prvků série.

Jak příběh Jurského parku i Jurského světa dopadne se dozvíme v kinech příští rok v létě. Film do našich kin uvede CinemArt.

-red-
foto/video: CinemArt, Universal © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast