Do kin vtrhl šokující příběh módního impéria – soutěž s filmem Klan Gucci

Do českých kin vtrhl dlouho očekávaný snímek od režiséra Ridleyho Scotta. Klan Gucci je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci. Těšit se můžeme na hvězdné herecké obsazení: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino a Salma Hayek. Kromě návštěvy kina si s námi můžete zasoutěžit o kosmetický balíček a vstupenky na film do sítě multikin Cinema City. Nápovědu najdete na videu v článku.

Zasoutěžte si o lístky do kina pro vás a váš doprovod a balíček od Institutu klinické a estetické medicíny Asklepion, který obsahuje voucher v hodnotě 500 Kč na ošetření dle vlastního výběru, voucher v hodnotě 500 Kč na nákup libovolné francouzské kosmetiky Phytomer, dále kosmetický produkt téže značky a praktické balení dezinfekce Asklepion Vakos.

Soutěž o kosmetický balíček Asklepion a vstupenky do kina

SOUTĚŽ probíhá od 26. 11. do 1. 12. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Presscode a Forum Film. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Klan Gucci”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.