Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Proč jít na Přání Ježíškovi? (video a soutěž s filmem)

Vánoční romantika s úsměvem i dojetím. Tak by se stručně dal popsat nový film režisérky Marty Ferencové Přání Ježíškovi. Hvězdná herecká sestava i samotní tvůrci zvou v následujícím videu diváky do kin. S filmem můžete také vyhrát v naší soutěži látkové tašky na nakupování vánočních dárků a zkrátit si adventní čas se sladkou čokoládou z filmového adventního kalendáře.

Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci.

V Přání Ježíškovi se objevuje Richard Krajčo, Elizaveta Maximová, Eva HolubováJaroslav Dušek, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Veronika Kubařová či Jiří Burian aka Kapitán Demo. Před kameru se vrací i dětská herečka Valentýna Bečková, která zazářila ve filmu Příliš osobní známost, či Veronika Marková známá ze snímku Bourák.

Soutěž o filmové tašky a adventní kalendáře

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Který film proslavil hereckou dvojici Eva Holubová a Jaroslav Dušek?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Pane, vy jste vdova!,Pelíšky,Účastníci zájezdu’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 11. 11. do 18. 11. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Přání Ježíškovi”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast