Známí neznámí: Domácí verze celosvětového komediálního hitu má trailer

V českých kinech jsme měli možnost vidět už dvě verze známého hořkosladkého komediálního hitu Naprostí cizinci. Původní italská verze Paola Genovesy se dočkala zapsání do Guinnesovy knihy rekordů. Podle původního scénáře totiž vznikl největší počet lokálních remaků v historii kinematografie. Do českých kin vejde před Vánoci po úspěšné německé verzi také tuzemská verze filmu nazvaná Známí neznámí. V hlavních rolích uvidíme Martina Hofmanna, Kláru Issovou, Tomáše Měcháčka, Táňu Pauhofovou a další. Podívejte se na čerstvě zveřejněný trailer.

„Jsem šťastná, že jsme to byli právě my, kdo vyhrál bitvu o práva na tento film pro území Česka a Slovenska. Zájemců totiž bylo více, ale italský producent se rozhodl právě pro nás, což je nesmírně velký závazek,“ prozradila producentka Wanda Adamík Hrycová.

Příběh filmu vypráví o partě českých a slovenských přátel, kteří se sejdou v pražském bytě, aby oslavili příchod Nového roku. Znají se už dlouho a i toto setkání by se neslo v duchu klasické silvestrovské oslavy, kdyby… Kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad: dát všechny mobilní telefony na stůl a nahlas sdílet každou doručenou zprávu a dát na hlasitý odposlech každý příchozí hovor.

Známí neznámí (foto: CinemArt)

Adaptace originálního scénáře se ujal Petr Jarchovský s režisérkou filmu Zuzanou Mariankovou a v hlavních rolích se představí Martin Hoffman, Tomáš Měcháček, Táňa Pauhofová, Klára Issová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Anna Kadeřávková a Sväťo Malachovský.

-red-
foto/video: CinemArt, trailer původní verze: Film Europe © 2021