Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Měsíc míří na planetu Zemi, trojka odvážlivců musí zabránit nejhoršímu (trailer)

Roland Emmerich natočil katastrofický sci-fi thriller o tom, jak bojujeme s Měsícem. Kdo taky jiný by tohle mohl zvládnout, než megaloman, který natočil Den nezávislosti? V nejnovějším traileru na film Moonfall týpek ze Hry o trůny zjistí, že náš měsíční kamarád je vychýlen z kurzu a míří na planetu Zemi. Po zhlédnutí finálního traileru vám bude určitě jasné, že nebude stačit odhodlání a hrdinský přístup, ale především užití velkého zbraňového arzenálu.

V hlavních rolích se představí držitelka Oscara Halle Berry (Ples příšer), Patrick Wilson (V zajetí démonů) a John Bradley (Hra o trůny).
Wilson, Berry a Bradley se pochopitelně vydávají do vesmíru vše vyřešit. Kromě výletu nahoru nás evidentně čeká spousta, spousta a spousta těžkého dělostřelectva v akci. Prapodivnou černou amorfní entitu se pravděpodobně podaří zlikvidovat a planeta pofrčí dál. Nebo taky ne…

Kromě režie se Emmerich podílel na scénáři společně s Haroldem Kloserem a Spencerem Cohenem. Herecké obsazení doplňují Donald Sutherland, Michael Peña, Kelly Yu a Christopher Plummer.

Moonfall do českých kin uvede Bioscop již 3. února.

-red-
foto/video: Bioscop, Lionsgate, Huayi Brothers International and Huayi Tencent Entertainment International, Centropolis Entertainment production, Street Entertainment AGC Studios © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast