Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

JIŘINA BOHDALOVÁ SE V NEDĚLI NA ČT1 PŘEDSTAVÍ V DRAMATU JIŘÍHO STRACHA SVATÁ, HRAJE PŘEŽIVŠÍ VĚZENKYNI GULAGU. TRAILER ZDE

Srdce na dlani: Bolek a Vladimír Polívkovi poprvé jako otec a syn na plátně

Tento čtvrtek bude mít v kinech premiéru nová komedie Srdce na dlani režiséra Martina Horského a producenta Tomáše Hoffmana. Ti jsou podepsáni pod diváckým hitem Ženy v běhu, který přilákal do kin téměř 1 600 000 diváků. Tvůrci film Srdce na dlani označují jako komedii „pro všechny, kteří věří na lásku“ a ve videu se vedle režiséra představí herci Vladimír Polívka, Boleslav Polívka, Eliška Balzerová, Matouš Ruml, Jana Pidrmanová a Kristína Svarinská.

V novém videu hlavní téma filmu (tedy lásku) představují Boleslav a Vladimír Polívkovi spolu s režisérem Martinem Horským, který divákům prozrazuje, že se spolu v rolích otce a syna na filmovém plátně potkávají vůbec poprvé.

V komedii Srdce na dlani se proplétá několik příběhů o lásce, která temperamentně zasáhne do života starších, mladších i nejmladších hrdinů. A zamilují se dokonce i baseti Váleček a Šalina.  Věřím, že naše nová komedie udělá divákům v kinech radost a potěší je stejně jako Ženy v běhu,“ vzkazuje divákům režisér a scenárista Martin Horský.

Boleslav Polívka nám k filmu prozradil: „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci.“ Vladimír Polívka hraje Josefova syna Karla a tak se na filmovém plátně poprvé setkávají Boleslav a Vladimír Polívka v rolích otce a synaVladimír k tomu prozradil: „S tátou se mi hraje skvěle, známe se tak dobře, že jen v pohledech se dokážeme perfektně dorozumět a sladit. Jediný problém je v tom, že se na place rozchechtáme, nebo nám aspoň cukají koutky. Jak říká táta, kdybychom spolu chodili do školy a seděli v lavici, tak nás rozsadí.“

Film Srdce na dlani bude mít premiéru 20. ledna 2022 a do našich kin jej uvede distribuční společnost CinemArt.

-red-
zdroj: P. Slavík, A. Aronová
foto/video: CinemArt, Totalfilm Media, Infinity © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast