Fanoušci se těší, tvůrci komedie Párty Hárder se bojí, zda to kina vezmou

Den s datem 14. února slaví lidé jako svátek zamilovaných a oslavu lásky. Tento den využil režisér Marty Pohl, známý také jako rapper Řezník nebo jako autor Mártyho frků, aby zveřejnil první ukázku ze své komedie Párty Hárder. Film je pokračováním kultovního Párty Hárd a podle distributora filmu letos česká kina nic šílenějšího a nekorektnějšího s velkou pravděpodobností neuvedou.

První film Párty Hárd vznikl před dvěma lety. Příběh tří středoškoláků, kteří organizují divoký večírek, aby ho využili k prvnímu sexu, byl pro řadu diváků totálním šokem. Na YouTube ho však vidělo přes milion diváků a postupně získal kultovní status. Právě fanoušci poslali na pokračování filmu 1 a čtvrt milionu korun.
Díky takové podpoře v zádech mohl režisér popustit uzdu své fantazie. „Natočíme kultovní film a budeme tam moct přidat i speciální efekty včetně animovaný legendy o rybích lidech a drastický válečný scény ze Srbska. Všechny naše sny se stanou skutečností,“ sliboval Marty Pohl.

Párty Hárder (foto: Bontonfilm)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů z prvního filmu. Ze svého večírku se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Snaží se vydělat peníze na zlatý hřeb léta – festival Summer Massacre, od kterého si slibují životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice?

Nejstrašnější mejdan v historii filmu se točil vloni v létě na Máchově jezeře. „Pro Párty Hárder počítáme s větší výpravou i štábem, máme více herců, rekvizit a lokací, plánujeme použít i speciální efekty, pár davových scén a animovanou pasáž. Pořád to ale bude velká jízda plná černého humoru, frustrace, masturbace a konzumace všeho možného. Podtitul Summer Massacre naplníme,“ slibuje Marty Pohl. „Snad nám to kina vezmou.“

Párty Hárder vstoupí do kin 23. června 2022.

-red-
zdroj: Lukáš Vedral, Bontonfilm