Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Blíží se velká kouzelnická bitva – Brumbálova tajemství mají finální trailer

Warneři dnes zveřejnili nový trailer na Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství, dlouho očekávaný třetí film z nové čarodějnické série J. K. Rowlingové. Podívejte se na dabovanou finální upoutávku. Do kin novinka vstoupí už 7. dubna.

Nový trailer slibuje možná největší bitvu, jakou kdy kouzelnický svět viděl (mimo souboj Harryho Pottera s Voldemortem samozřejmě). Mlokův nový tým, nyní včetně Theseuse Scamandera a Aberfortha Brumbála – má za úkol zničit nejmocnějšího čaroděje v historii, což povede k bitvě, která navždy změní kouzelnický svět a nastolí nový řád definující koexistenci kouzelnického i mudlovského světa.

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství – Mads Mikkelsen jako nový Grindelwald

Ve filmu se vrací řada známých tváří, včetně Eddieho Redmayna jako Mloka Scamandera, Dana Foglera jako Jacoba Kowalského, Alison Sudol jako Queenie a Ezry Millera jako Credence. Nechybí samozřejmě Jude Law jako titulní Brumbál.
Jak už víte, Mads Mikkelsen nahrazuje Johnnyho Deppa jako Gellerta Grindelwalda a jsou tu i nové vedlejší postavy v podání komičky Jessicy Williams jako Lally Hicksové a také Calluma Turnera jako Theseuse Scamandera.

Byla by chyba se domnívat, že se jedná o čarodějné finále. V plánu jsou nejméně další dva filmy, jejichž názvy i zápletky jsou samozřejmě prozatím drženy pod zámkem. Brumbálova tajemství se odehrávají za 2. světové války, což znamená, že Mlok a jeho tým mají před sebou ještě pořádně dlouhou filmovou cestu.

-red-
foto/video: Warner Bros., Vertical Entertainment © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast