Hrdina nebo Super-Blb? Soutěž s ulítlou francouzskou komedií

V kinech je nová francouzská komedie, která těží ze známých komiksových filmů i stereotypů a dělá si z nich legraci. A jak víte, když se Francouzi do podobného žánru pustí, nic jim není svaté. Pokud si chcete užít fajn chvíle v kinech třeba s partou kámošů, je Super-Blb asi to nejvhodnější, co můžete nyní v kinech zvolit. Hrajte s námi také o speciální ceny k filmu (frisbee, USB hub a záslepku na kameru na notebook). 

Filmový vesmír neohrožených hrdinů v kostýmech rozšiřuje nová postava. Její charakter a schopnosti se pohybují mezi Spider-Manem, Batmanem a inspektorem Clouseau, jmenuje se Super-Blb a rozhodl se zachránit svět. Náš svět, který o to nijak zvlášť nestojí ani nepotřebuje. Francouzská komedie Super-Blb s láskou paroduje fenomén komiksových filmů a především jejich hrdiny.

Komedii Super-Blb natočil Philippe Lacheau se svou skupinou komiků, jejichž filmy se v kinech ve Francii pravidelně stávají obrovskými hity. V nich si už dělali legraci z žánru found-footage, špionážních filmů, akčních filmů nebo z agentur na výrobu alibi.

Soutěž o ceny k filmu Super-Blb

SOUTĚŽ probíhá od 19. 2. do 24. 2. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Super-Blb”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.