Pokračování Po čem muži touží odhaluje dvojku v novém videu z placu

Komedie Po čem muži touží 2 je volným pokračováním divácky nejúspěšnějšího českého snímku roku 2018. Do kin film režiséra Rudolfa Havlíka vstoupí 21. dubna. Ve filmu opět uvidíme mimo jiné Annu Polívkovou a Jiřího Langmajera. Jak se jim společně pracovalo a co chtějí divákovi přinést? Odpovědi najdete v novém videu.

„Je to dvojka, tak jsme se strašně báli, abychom dokázali navázat humorem, pro který měli diváci první film rádi. Naštěstí – a já jsem o tom přesvědčený – to dopadlo velmi dobře i díky Jirkovi, a hlavně díky Aničce, která vlastně nemá tak komediální roli jako v prvním filmu. Ale dokázala mu připravit tu půdu, takže já jsem vlastně v klidu a spokojený a jsem rád, že ten feeling, který byl v jedničce, tam zůstal,“ věří režisér Rudolf Havlík.

Po čem muži touží 2 -Jiří Langmajer, Tereza Kostková (foto: CinemArt)

Psycholožka Irena (Anna Polívková) zapíjí zklamání z rozchodu s přítelem a vysloví bizarní přání: chci bejt chlap! Ráno se probere v těle muže (Jiřího Langmajera), které nenávidí, ale zároveň dostane šanci zjistit, jací chlapi vlastně doopravdy jsou.  Jediný, kdo věří, že v mužském těle se skrývá Irena, je soused Radim (Marek Taclík). Právě on je průvodce proměněné Ireny chlapským světem.

Film Po čem muži touží 2 je opět humorným pohledem na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění, které může jednoho i druhého dovádět k šílenství. Ve filmu dále hrají Tereza Kostková, Pavel Šimčík, Ondřej Kavan, Leoš Noha, Oskar Hes, Zuzana Kronerová, Jiří Maryško, Radek Holub, Michal Kavalčík, Martina Babišová nebo modelka a herečka Pavlína Němcová.

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 vznikla v produkci společnosti Fénix Film – Dany Volákové a Michaely Flenerové. 

Do kin film uvádí CinemArt.

-red-
foto/video: Fénix Film, CinemArt, Totalfilm Media © 2022
zdroj: U. Donátová