Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Legenda je zpátky, muchachos! Kocour v botách má poslední přání (trailer)

Po více než deseti letech přináší DreamWorks Animation nové dobrodružství ze světa Shreka, kde odvážný psanec Kocour v botách zjišťuje, že jeho vášeň pro nebezpečí a neúcta k vlastní zranitelnosti si vybírají svou daň. Kocour už prošustroval osm ze svých devíti životů. V novém filmu Kocour v botách: Poslední přání se je pokusí získat zpátky. Přitom bude čelit tomu dosud největšímu nebezpečí. Podívejte se na dabovaný trailer.

Kocourovi zbývá už jen jeden život, a tak bude muset se sebezapřením požádat o pomoc svou bývalou parťačku Čiči Tlapičku.
V jejich pátrání bude Kocourovi a Tlapičce pomáhat veselý voříšek Perro. Pozor si naše hrdinská parta bude muset dát před Zlatovláskou a zločineckou rodinou Tří medvědů, „Velkým“ Jackem Hornerem a děsivým lovcem odměn Velkým zlým vlkem.

Dlouho očekávané pokračování na Oscara® nominovaného trháku z roku 2011 režíruje Joel Crawford a produkuje Mark Swift, tvůrčí tým, který stojí za hitem Croodsovi: Nový věk.
V originále dabuje Kocoura opět Antonio Banderas, Čiči Salma Hayek. Český hlas Kocourovi opět propůjčí Aleš Procházka.

Kocour v botách: Poslední přání (foto: CinemArt)

Postava Kocoura v botách se poprvé objevila v roce 2004 ve filmu Shrek 2 a okamžitě se stala nejoblíbenější postavou ze Shreka. Kocour si poté zahrál v dalších dvou pokračováních Shreka a ve svém sólovém filmu, stejně jako v několika videoklipech a televizních seriálech společnosti DreamWorks Animation. Filmy Shrek a Kocour v botách vydělaly dohromady více než 3,5 miliardy dolarů po celém světě.

Do českých kin uvede film Kocour v botách: Poslední přání společnost CinemArt v září tohoto roku.

-red-
foto/video: CinemArt, DreamWorks Animation © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast