Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Video: Sandra Bullock a její problematické šaty v komedii Ztracené město

Pokud se vám mezi nekonečnými zástupy romantických komedií a pokračování komiksových hrdinských eposů stýská po oddechovce ve stylu osmdesátek a filmů typu Honba za diamantem, tento týden pro vás jeden z distributorů má řešení. Je jím ulítlá dobrodružná komedie Ztracené město s hvězdným obsazením. Sandra Bullock a Channing Tatum se pokoušejí v džungli přežít nápady maniakálního Daniela Radcliffa. Chybět nebude ani Brad Pitt se slušnou vlasovou kšticí. Podívejte se na další ze série videí z placu, tentokrát o problémových šatech hlavní představitelky.

Bullock ve filmu hraje Lorettu Sageovou, spisovatelku, která celou svou kariéru píše o exotických místech ve svých populárních romanticko-dobrodružných knihách. Svou novou knihu se zdráhá propagovat, protože by raději trávila čas ve vaně při pití Chardonnay s ledem. Přesto souhlasí, že se vydá na turné s Alanem (Tatum), pohledným modelem z obálky, který slouží jako tvář její série, aby se setkala s fanoušky a prodala tisíce výtisků svého románu.

Věci naberou spád, když ji unese výstřední miliardář (Radcliffe), který doufá, že se jí podaří objevit poklad starobylého ztraceného města z jejího posledního příběhu. Alan chce dokázat, že je víc než jen hezká tvářička, a tak se ji vydává zachránit do nebezpečné džungle a pomoci najít poklad dřív, než bude navždy ztracen.

Ve filmu Ztracené město se objeví i Brad Pitt, Patti Harrison, Da’Vine Joy Randolph a Oscar Nunez.

Ztracené město režírují Adam a Aaron Neeovi, kteří mají na svém kontě nezávislé snímky stejně jako připravovaný blockbuster Masters of the Universe. Spolu s Danou Fox (Cruella) napsali také scénář.

Ztracené město uvede do kin CinemArt 24. března.

-red-
foto/video: CinemArt © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast