Jurský svět: Nadvláda: Lidstvo bojuje s obřím únikem dinosaurů (trailer)

Nový trailer na Jurský svět: Nadvláda je venku. V novém filmu z úspěšné série lidstvo bojuje proti masovému úniku dinosaurů. Ve zbrusu novém traileru se vrací mnoho tváří z trilogie Jurský svět i z filmů Jurský park, včetně Chrise Pratta a Bryce Dallas Howard, ale také DeWandy Wise a vracejících se hvězd série Sama Neilla, Jeffa Godlbluma a Laury Dern. Podívejte se na dabovanou či titulkovanou verzi nové ukázky.

Pratt a Howard se opět vracejí jako experti na dinosaury – spolu s Blue, raptorem, který je stálicí všech tří filmů Jurského světa – a tentokrát se k nim přidávají ostřílení profesionálové z původního Jurského parku.

Jurský svět: Nadvláda má být bombastickým závěrem nové trilogie filmů zaměřených na dinosaury, ale i celé série Jurský park, jak ji známe, přičemž délka filmu má být přes 160 minut, což z něj činí nejdelší díl v celé sérii. Ve filmu uvidíme následky celosvětového úniku dinosaurů, který byl ukázán na konci minulého dílu. Dokáže se lidstvo udržet na vrcholu potravního řetězce tváří v tvář nejsmrtonosnějším lovcům historie ve volné přírodě?

Film režíruje Colin Trevorrow, který byl zároveň scenáristou i režisérem prvních dvou dílů trilogie Jurský svět. Trevorrow je také spolu s Emily Carmichael autorem scénáře, přičemž příběh pochází z pera Trevorrowa a scenáristy předchozích filmů Jurského světa Dereka Connollyho. Film produkuje společnost Amblin Entertainment.

Jurský svět: Nadvláda bude mít v českých kinech premiéru 9. června v distribuci CinemArtu.
-red-
foto/video: CinemArt © 2022