Vyšehrad: Fylm – Soutěž o stylové Laviho ceny rodícího se komediálního kinohitu

Pornožky, Laviho odér do auta, poukaz do restaurace, kde se natáčelo, i celý původní Vyšehrad: Seryjál na DVD. Balíček stylových Laviho cen můžete vyhrát právě teď a oslavit společně s tvůrci úspěšné tažení filmového zpracování českými kiny. Už nyní se bez oficiálních čísel zdá, že se z novinky o enfant terrible českého fotbalu Juliovi Lavickém stává kinohit. Moudřejší budeme po víkendu, ale návštěvnost kin i nadšení diváků k tomu téměř jistě směřuje.

Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického (Jakub Štáfek) viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal” zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda (Jakub Prachař), pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě. S Vyšehradem postoupil do druhé ligy, kde vede tabulku střelců, opět po něm pokukují zámožnější kluby, dokonce požádal o ruku svou přítelkyni Lucii (Šárka Vaculíková), sestru Jardy… Na svatbě, která stála majlant, ale zjistí, že má už osmiletého syna, což novomanželku rozhodně nepotěší. Nedostatek financí se rozhodne řešit půjčkou od ne zrovna čestné party, zároveň se snaží nepřijít o manželku hned ve svatební den, postarat se o dítě, což je mu na hony vzdálené, dostat se z Vyšehradu někam výš, nebo se poprat s praktikami jistého fotbalového Taťky… Prostě už zase se řítí jak lavina – z jednoho problému do druhého!

Soutěž o 3 balíčky Vyšehrad: Fylm

SOUTĚŽ probíhá od 16. 4. do 23. 4. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Vyšehrad: Fylm”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.