Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Bambitka 2 se vrátila do Zlína, v kině zazněl živě hit z pohádky (video)

Na Zlín Film Festival se téměř po roce vrátili tvůrci filmu Tajemství staré bambitky 2. Vloni si festivaloví diváci připomněli první díl a viděli premiéru traileru. Letos delegace v čele s režisérem Ivem Macharáčkem a herečkami Veronikou Khek Kubařovou, Kamilou Janovičovou a Valentýnou Bečkovou přivezli divákům druhý díl. Ten stačil od své únorové premiéry potěšit v kinech už 350 tisíc diváků. Pokračování pohádkového hitu provázejí oblíbené písničky z tvůrčí dílny Václava Noida Bárty. Přímo v sále před festivalovou projekcí zazpívala představitelka královny Julie Veronika Khek Kubařová písničku Když se smůla lepí na paty. Podívejte se na video.

Ve festivalové delegaci nechyběl také Zlíňák a scenárista pohádky Evžen Gogela. Ten je i autorem textů písniček. Celý soundtrack najdete i na oblíbených streamovacích platformách jako je Spotify.
Pohádka navíc nedávno vyšla i jako audiokniha. První díl načetl herec Jan Čenský. Dvojku vypráví Veronika Khek Kubařová. Obě audio vyprávění obsahují i písničky z filmu.

Delegace k filmu Tajemství staré bambitky 2 (foto: ZFF)

V pohádce Tajemství staré bambitky 2 se vracíme za králem Jakubem (Tomáš Klus) a královnou Aničkou (Kamila Janovičová), kteří mají malou princeznu Johanku (Valentýna Bečková). Na plátnech kin samozřejmě uvidíme i bývalého loupežníka a nyní hrnčíře Karabu (Ondřej Vetchý), kterému do cesty vstoupí královna Jůlie (Veronika Khek Kubařová) ze sousedního bohatého království. A chybět samozřejmě nemůžou ani zlotřilí rádcové Ferenc (Miroslav Vladyka) a Lorenc (Jiří Lábus).

Pohádka vznikla ve společnosti Fairytale Production s.r.o., v koprodukci s Českou televizí, koproducentem je také společnost innogy. Do kin ji uvedla společnost Bioscop.

-red-
foto/video: Totalfilm Media, ZFF, Fairytale Production © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast