Elvis představuje před světovou premiérou v Cannes novou ukázku

Warneři doslova hodiny před světovou premiérou v Cannes ukázali nový trailer k životopisné novince Elvis. Film, jak už napovídá název, zachycuje vzestup a pád ikonického zpěváka Elvise Presleyho coby krále rokenrolu. Hudební životopisný film režíroval Baz Luhrmann, známý svým okázalým filmařským stylem, který předvedl ve filmech Romeo + Julie z roku 1996, Moulin Rouge z roku 2001 a Velký Gatsby z roku 2013.

Elvis sleduje vzestup legendárního umělce do neskutečných hvězdných výšin, na pozadí jeho bouřlivého vztahu s manažerem, plukovníkem Tomem Parkerem. V padesátých letech minulého století byl Elvisův nástup typický jeho sexuálně provokativním stylem vystupování a prolínáním vlivů černošské hudby. Elvisův

Austin Butler vévodí obsazení Elvise po boku dvojnásobného držitele Oscara® Toma Hankse, který se v roli jeho záhadného holandského manažera proměnil k nepoznání. Herecký ansámbl filmu dále tvoří Luke Bracey, David Wenham, Kelvin Harrison Jr, Kodi Smit-McPhee, Gary Clark Jr a Richard Roxburgh. 

Do kin film uvede Vertical Entertainment 23. června.

-red-
foto/video: Warner Bros., Vertical Entertainment © 2022