Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Párty Hárder představuje trailer bez cenzury, letní masakr se blíží (video)

Dvě verze traileru posílají tvůrci pokračování legendární komedie Párty Hárd svým fanouškům: jednu, která je pro silné povahy a druhá, kterou průměrně zdatný jedinec dokáže zvládnout bez újmy. Obě verze právě zveřejněného finálního traileru komedie Párty Hárder: Summer Massacre vám přinášíme. V pokračování se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu.

Filmoví kámoši si slibují životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice?

Režisér Marty Pohl, známý jako kontroverzní rapper Řezník nebo jako autor Mártyho frků, natočil pokračování své extrémně nekorektní komedie Párty Hárd, jež během tří let získala kultovní status a na YouTube ji vidělo přes milion lidí.

Film Párty Hárder: Summer Massacre vstoupí do českých kin 23. června 2022 a tvůrci slibují ještě ostřejší zábavu, skutečný letní masakr a další nejstrašnější mejdan v historii filmu.

Párty Hárder (foto: Bontonfilm)

Pokračování filmu Párty Hárd dodržuje všechna pravidla filmových pokračování. Měl by být větší, bláznivější, vtipnější a odvážnější. „V druhém dílu máme větší výpravu i štáb, více herců, rekvizit a lokací, speciální efekty, pár davových scén a animovanou pasáž. Pořád to ale bude velká jízda plná černého humoru, frustrace, masturbace a konzumace všeho možného. Podtitul Summer Massacre naplníme,“ slibuje režisér Marty Pohl.

Párty Hárder: Summer Massacre (foto: Bontonfilm)

Po vzoru řady velkých režisérských jmen Hollywoodu se i Pohl rozhodl vsadit na autenticitu, veškeré scény z Mácháče proto štáb natáčel vloni v létě na plážích, diskotékách a v kempech skutečného Mácháče.

Nečekanou popularitu Párty Hárd ukázala loňská veřejná sbírka pro aktuální pokračování, které fanoušci podpořili částkou přes 1 200 000,- během několika týdnů. U prvního dílu jsme část lidí platili alkoholem a drogama. Byla to sranda, ale to už jsme pro pokračování nechtěli,“ říkal během sbírky režisér Marty Pohl.

Párty Hárder: Summer Massacre (foto: Bontonfilm)

„Českej film už řadu let smrdí zapářkou a až na ojedinělé výjimku se tu dokola točí ty stejný sračky s okoukanejma hercema. Chápu, že části divácké obce to vyhovuje, ale zbytek trpí a na českej film prostě do kina nepřijde. Přesně tenhle segment frustrovanejch diváků chceme uspokojit a naservírovat jim něco, co se tu běžně netočí. A kdoví, třeba to inspiruje i další filmaře k tomu se trochu odvázat,“ hlásí režisér a autor scénáře Marty Pohl.

-red-
zdroj: Lukáš Vedral
foto/video: Bontonfilm © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast