Náměsíčníci: Do kina na animák ve filmovém triku a zadarmo (soutěž)

Málokdy se v kinech objeví zajímavý animák evropské provenience. Jeden takový ale dneškem právě vstupuje do českých kin. Německý film Náměsíčníci je jedno velké neuvěřitelné dobrodružství chlapce Petra a jeho malé sestřičky Anny, která byla unesena. Velký bráška se jí vydá hledat, a to rovnou na Měsíc. Soutěžte se námi o balíčky s trikem, pexesem a lístky do kina. Náměsíčníky právě teď najdete ve vašem kině.

V českém znění hlasy propůjčili postavám známé osobnosti: Matěj Převrátil, Václav Knop, Jan Vlasák, Miroslav Etzler, Filip Švarc, Michal Holán a další.
Za některými z herců se v pátek podíváme díky videím ze zákulisí v dalším článku.

Náměsíčníci (foto: Forum Film)

Někdy je lepší svou malou sestřičku poslouchat! Když starší brácha Petr jedné noci zjistí, že jeho sestra Anna zmizela, uvědomí si, že její bláznivý příběh o mluvícím broukovi nebyl vymyšlený. Anna byla unesena zlým Měsíčním mužem, když se pokusila pomoci broukovi, panu Zoomzemanovi. Aby ji zachránil, Petrovi nezbyde nic jiného, než se vydat za ní – na Měsíc. Během svého neuvěřitelného dobrodružství se musí zúčastnit vesmírného závodu a získat pomoc na slavnosti pořádané Noční vílou na jejím zámku v oblacích. A tak začíná Petrova fantastická jízda s duchy přírody kolem Mléčné dráhy…

Soutěž o balíček s trikem, pexesem a dvěma lístky do kina

SOUTĚŽ probíhá od 9. 6. do 14. 6. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Forum Film CZ. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Náměsíčníci”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

namesicnici-plakat