Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Nový Thor má za sebou světovou premiéru, podívejte se taky na nový klip

V Los Angeles se konala slavnostní premiéra nejnovějšího filmového přírůstku do rodiny komiksových adaptací Marvel. Thor: Láska jako hrom odstartoval svou kinopouť za účasti svých největších hvězd v čele s Chrisem Hemsworthem, Christianem Balem, Natalií Portman či režisérem Taikou Waititim. Do vybraných českých kin se velmi očekávaná novinka vydá již 6. července, o den později vejde do široké distribuce v dabované či titulkované verzi. Podívejte se na video z premiéry i nový klip, ze kterého se dozvíte, komu teď patří Thorovo ztracené kladivo Mjolnir.

V tuto chvíli nejsou známy žádné oficiální recenze. Embargo na ně studio Disney uvalilo do 5. července. Na sítích ale lze najít reakce jednotlivých diváků slavnostní světové premiéry a ty lze shrnout do jednoho slova: nadšení. Jak známo fanoušci bývají k marvelovkám méně přísní, než kritici. Ale očekáváme, že v rukou osvědčeného režiséra Taiky Waititiho se nic pokazit nemohlo. Novozélandský herec a režisér vtiskl této značce vtip a nadhled a způsobil, že si postavu Thora zamilovali i diváci, které do té doby svalnatý severský bůh nechával chladné.

V novince také uvidíme Christiana Balea, jenž je odhodlán asghárdské bohy vyhladit. Jane Fosterová v podání Natalie Portman se do série vrací poprvé od filmu Thor: Temný svět (2013).

Do českých kin se čtvrtý Thorův film podívá, jak už bylo řečeno, 6., respektive 7. července.
Do kin film posílá Falcon.

-red-
foto/video: Falcon, Totalfilm Media © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast