Hádat se jedině v rodině! Soutěžíme s šílenou rodinou Hádkových

Už ve čtvrtek v kinech odstartuje nová komedie od režiséra úspěšných Matek Vojtěcha Moravce a jeho ženy Sandry Novákové. Film vypráví o rodině, která se pořád hádá. Hádkovi se neshodnou opravdu na ničem a ve vzduchu navíc visí rozepře o dědictví po dědovi. Do rolí bratrů Hádkových obsadil režisér Hynka Čermáka a Jakuba Prachaře, Ondřej Pavelka je jejich táta, manželky hrají Jitka Čvančarová a Sandra Nováková, a sestru, jež oběma manželkám leží v žaludku, ztvární Lucie Polišenská. Soutěžte s námi o ceny k filmu.

Film mi trochu připomíná první film o Homolkových, což je komedie i smutný film. Také se tam hodně hádají, a když se zrovna nehádají, jsou tam stejně pořád nějaké ruchy, působí to rozčilujícím dojmem. Na druhou stranu jsou tam i smutné a dojemné situace, stejně jako v tomto filmu,“ říká ke komedii Hádkovi jeden z představitelů Jakub Prachař.

Hádkovi – foto z natáčení – Sandra Nováková, Jakub Prachař a Vojtěch Moravec

Jako každá rodina i Hádkovi mají mezi sebou řadu drobných nevyřešených sporů. A protože jsou všichni temperamentní, každé setkání je pro ně rozbuškou,“ říká Sandra Nováková, jež je spoluautorkou scénáře a představuje manželku Jakuba Prachaře. „Mojí postavě říkám akvarijní rybička. Začne se o něčem hádat, v tu chvíli pro ni nic jiného neexistuje. Ale za chvíli přijde jiné téma a na to původní úplně zapomene a vrhne se s plným zápalem do toho nového,“ doplňuje Nováková.

Hádkovi do kin vstoupí 14. července.

Soutěž o hrnky a trika k filmu Hádkovi

SOUTĚŽ probíhá od 12. 7. do 19. 7. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Hádkovi”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2022