Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž: Lístky na Všechno, všude, najednou – vyrazte do kina na zábavnou letní pecku

Jedno z největších a nejpříjemnějších překvapení letošního filmového roku se odehrává všude a v jeden čas najednou. Akční komedie Všechno, všude, najednou režisérského dua Dan Kwan a Daniel Scheinert vrhne ženu středního věku z nepříjemné schůzky na finančním úřadě do zběsilého dobrodružství v několika paralelních vesmírech. Recenzi si přečtěte zde. Soutěžit můžete o vstupenky na film do sítě multikin Cinema City.

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Z naší recenze[/pullquote]Všechno, všude, najednou je kreativní hříčkou, která nespočet osvědčených prvků recykluje v kapku vysilující slepenec. Výsledný pastiš je ale funkčním a divácky vděčným příběhem, který pod vším tím blbnutím, bordelem a bizárem předává své poselství o tom, že na ničem vlastně moc nezáleží, s příjemnou lehkostí – nikoli přehnanou intradimensionálně existenciální lamentací. Zázrak se tedy nekoná, hravé zpestření nabídky multiplexů ale rozhodně ano.

Všechno, všude, najednou (foto: Bontonfilm)

Žena středního věku se nudí se svým manželem, začíná nesnášet svého otce a moc si nerozumí s dcerou, která pro změnu začíná nesnášet jí samotnou. Její prádelna spěje ke krachu a úřednice z finančního úřadu ji daňové přiznání hodila na hlavu. Zrovna sedí a trpí na finančáku, když se objeví manžel z jiné dimenze a ukáže jí, že má stovky životů a ne úplně každý stojí takhle za prd.

Vedle sebe totiž existuje celá řada paralelních vesmírů a všem najednou teď hrozí smrtelné nebezpečí. Hlavní hrdinku tak čeká ještě větší hrůza, než jsou daně, protože právě a jenom ona může ultimátní zlo zastavit. Má totiž schopnost prostupovat souběžnými vesmíry, nasávat v nich schopnosti a dovednosti svých paralelních já a ty pak pro záchranu všech světů použít. V některém je filmovou hvězdou, jinde kuchařkou, přebornicí kung-fu, někde mají místo prstů jakési párky, někde si úřednici z finančáku vzala za ženu a jinde je zase pouhým kamenem. Na všechna svá já se může napojit a v jeden čas žít nespočet různých životů.

Soutěž o 5×2 vstupenky do sítě Cinema City

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Odkud také známe herečku Michelle Yeoh?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Gejša,Thor: Ragnarok,Top Gun: Maverick’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 23. 7. do 26. 7. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Všechno, všude, najednou”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2022

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast