Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Za vším hledej ženu: Tři kamarádky a pouto, které nezničí ani muž (teaser)

Tři kamarádky, tři osudy. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Osobitou vztahovou komedii Za vším hledej ženu, která nabízí velkou hereckou příležitost pro tři známé herečky – Hanu Vagnerovou, Betku Staňkovou a Terezu Krippnerovou režíroval Miloslav Šmídmajer. Do kin vstoupí na podzim. Dnes tvůrci zveřejnili krátký teaser.

Třicetiletá Alex neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. A když potká staršího charizmatického Alberta, podlehne jeho šarmu. Okamžitě se zamiluje, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. A v tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení.

Tvůrci slibují osobitý situační humor i silné herecké obsazení. Kromě již jmenovaných hereček se ve filmu objeví také Marek Vašut, Marek Němec, Zlata Adamovská, Daniela Kolářová, Igor Orozovič, Jiří Vyorálek, Albert Čuba nebo Vladimír Polák.
Film se natáčel převážně v Ostravě. Diváci poznají například Komenského sady, ulici 30. dubna, zámeček v Dolních Vítkovicích nebo letiště v Mošnově. Film vzniká v produkci Bio Illusion a do kin film v říjnu uvede Falcon.
-red-
zdroj: N. Klevcová
foto/video: Bio Illusion, Falcon © 2022
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast