Zatlačte slzu, After jde do finále, ve vybraných kinech bude maraton všech dílů (soutěž)

Romantická filmová série After natočená podle stejnojmenných knih Anny Todd se stala globálním fenoménem s miliony fanoušků a do kin právě míří jeho nová a poslední kapitola s názvem After: Pouto. Jen v Česku vidělo předešlé díly vždy kolem 100 tisíc diváků, přestože byly do kin uveden v době restrikcí či uzavíraných kinosálů. „Když jsme začínali, pár lidí si všimlo, že se něco děje a že natáčíme. Na konci dne už byly před studiem stovky fanoušků. Bylo to úžasné,“ vzpomíná Hero Fiennes Tiffin na první natáčecí den čtvrtého dílu.

První díl šel do kin s pověstí „Padesáti odstínů pro teenagery“, příběh se postupně více a více soustředí na vášnivý ale divoký a komplikovaný vztah hlavních hrdinů Hardina a Tessy. Chtěla jsem udržet směr, kterým se ubírají knihy, a nový díl jde více do hloubky vztahu a je vážnější,“ říká režisérka Castille Landon.

Ve středu 24. srpna uvede nový díl do kin fanouškovský maraton všech čtyř dílů, který na jednom místě zopakuje příběh Hardina a Tessy od prvních polibků a prvního sexu, přes tělesnou vášeň a propadnutí osudové lásce, až po první pochyby a otázku, zda životní láska stojí za bolest a problémy, které ji doprovází. Mnohahodinová filmová nálož romantiky se odehraje ve vybraných kinech Cinema City.

Souběžně s první projekcí v Česku proběhnou premiéry v řadě zemí, velký nával fanoušků se očekává v Madridu, kde by film měli uvést samotní tvůrci.

Hlavní hrdinové s autorkou předlohy Annou Todd

Soutěž o 5×2 vstupenky na slavnostní premiéru
(středa 24. srpna 19:00, Cinema City Slovanský dům Praha)

SOUTĚŽ probíhá od 23. 8. do 24. 8. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “After premiéra”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.