Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmová soutěž s novou rodinnou komedií Přání k narozeninám

Den před premiérou v kinech si zasoutěžíme o ceny k nové české komedii režisérky Marty Ferencové a producenta Adama Dvořáka Přání k narozeninám. V hlavních rolích tvůrci představí Evu Holubovou, Jaroslava Duška, Veroniku Kubařovou, Jaroslava Plesla, Simonu Babčákovou, Igora Orozoviče, Davida Švehlíka či Tomáše Kluse. Právě posledně jmenovaný složil i filmový song, který novinku provází.

„Natáčení bylo oslavou radosti, páč parta vůkol byla jako ze sna. Sranda neoddělitelná od práce a práce od srandy. Děkuju, že jsem mohl být součástí, a navíc to celé zabalit do písničky, která vznikla na place a film už neopustí,“ pochvaloval si Tomáš Klus. Že píseň vznikla opravdu během natáčení potvrdil i producent snímku Adam Dvořák. „Tento song vznikl spontánně uprostřed natáčení a my věříme, že se z něj stane takové to tradiční zpívané ‚Happy Birthday‘, prostě přání k narozeninám,“ svěřil se producent.

Rodinná komedie Přání k narozeninám nepřipomíná loňský snímek Přání Ježíškovi náhodou. Stojí za ním stejní tvůrci i část herců. Příběh se odehrává během jedné narozeninové oslavy. Líba – maminka, babička, ale především vládkyně rodiny – má kulaté narozeniny. V tento den ale neslaví narozeniny jenom ona… Malá lež a neplánovaná návštěva spustí lavinu nečekaných událostí, při kterých se celá velká rodina ocitne na cestě, kdy jedna nepředvídatelná situace stíhá druhou.
Komedie o tom, jak se rodinná oslava zvrtne v divokou jízdu, při které si nikdo nemůže být jistý vůbec ničím.

Soutěž o filmová trika a sladké překvapení

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo ve filmu Přání k narozeninám slaví narozeniny?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Eva Holubová a Tomáš Klus,Jaroslav Dušek a Igor Orozovič,Simona Babčáková a Jaroslav Plesl’/][/contact-form]

Do kin snímek uvede 19. ledna společnost Bioscop.

-red-
foto/video: Movie, Bioscop, Totalfilm Media © 2022

SOUTĚŽ probíhá od 18. 1. do 23. 1. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Přání k narozeninám”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast