Gran Turismo: Orlando Bloom a David Harbour odhalují první záběry z filmu

Společnost Sony odhalila první záběry z připravovaného filmu Gran Turismo. Film byl ohlášen minulý rok. Adaptace této rozvětvené herní série bylo zvláštní volbou, ale zároveň velmi zajímavou, zejména pro fanoušky samotné série. Film je založen na skutečném příběhu hráče Gran Turismo, který se stal skutečným závodníkem, a představí se v něm Orlando Bloom nebo David Harbour. Film režíruje zkušený Neill Blomkamp (District 9, Chappie). Podívejte se na čerstvé video.

Na veletrhu CES 2023 Sony odhalila první záběry z filmu Gran Turismo v podobě featurettu ze zákulisí. Vypadá to, že film Gran Turismo bude docela zajímavá podívaná s efektními záběry z dronů, speciální kamerou, která přinese pohledy z místa, které známe z her, a dalšími prvky. Pokud existovaly obavy, že film bude nevýrazný nebo bude vypadat nudně, tyto záběry je pravděpodobně zaženou.
Film Gran Turismo vypadá, že bude skutečně postaven na rychlé akci, na kterou jsme zvyklí z her a skutečně diváky posadí do sedadla auta, které se řítí po závodní trati. Teprve film na plátnech ukáže, jak to dopadne, ale zatím to vypadá skvěle.

Na film nebudou muset fanoušci dlouho čekat, protože jeho premiéra je naplánována na letošní léto.
V Česku se Gran Turismo v kinech objeví 10. srpna v distribuci Falconu.

-red-
foto/video: Falcon, Sony © 2023