Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Tři Mumie v současném Londýně – pátrání po prstenu v rodinném animáku (soutěž)

Do kin dorazilo animované dobrodružství Mumie z produkce Warner Bros. Studios. Vypravíme se v něm do Egypta, kde se v útrobách země, nachází 3000 let staré město mumií. Z císařského pověření se princezna Nefer musí provdat za Thuta, ale ani jednomu se do toho nechce: Nefer touží po svobodě a Thut je alergický na závazky. Přání bohů je však nevyhnutelné a Thut si bude muset Nefer vzít za pouhých sedm dní a přinést na svatbu starobylý prsten, který mu věnoval faraon.

Mezitím na zemském povrchu lord Silvester Carnaby provádí archeologickou expedici, při níž poprvé najde něco podstatného: egyptskou hrobku, kde kromě několika trofejí najde i snubní prsten. Je to jeho příležitost zapsat se do historie a splnit si svůj sen, ale nepočítá s tím, že tento prsten už má svého majitele…

Když Thut zjistí, že mu prsten někdo ukradl, nezbývá mu nic jiného než se vydat do světa lidí a proniknout do současného Londýna. Doprovází ho jeho mladší bratr Sekhem, osmiletý chlapec, který chce získat zpět Thutův status závodního hrdiny, a Krokodýl, mládě krokodýla a Sekhemův domácí mazlíček, a také Nefer, která využívá příležitosti utéct z manželství a jít za svými sny. Tři mumie se budou muset společně zorientovat v současném Londýně, získat zpět prsten, který ukradl lord Silvester Carnaby, a – což nebylo v plánech Thuta a Nefer – naučit se mít se rádi.

Film vstoupil do českých kin 2. února s českým dabingem. V hlavních rolích uslyšíme Martina Písaříka či Bereniku Kohoutovou.

Soutěž o dárky k filmu Mumie

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jakého má Sekhem domácího mazlíčka?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Kočku,Krokodýla,Scarabea’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 3. 2. do 8. 2. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Vertical Entert. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Mumie”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast