Medvěd a holka do nepohody – Buď chlap! míří do kin (soutěž)

Feel good filmů se u nás mnoho netočí. O to víc jsou tvůrci zvědaví, jak tento žár zafunguje v kombinaci s hereckými jmény jako Jakub Prachař, Tereza Ramba, Ondřej Sokol či Sabina Remundová. A dozvědí se to už brzy. Snímek Buď chlap!, jehož název nabádá fotografa Pavla, aby se stal tím správným mužem pro ženu svého srdce, dorazí do kin už 23. března. Soutěžte s námi o stylové ceny k této nové dobrodružné komedii.

Děj se odehrává z velké části v prostředí Vysokých Tater, kam Jakub Prachař v roli Pavla vyrazí na chlapácký kurz. „A vrátí se zpátky jako jiný, lepší člověk. Vlastně každý, kdo jede do Tater, se vrátí jako lepší člověk, to je něco jako jet do Tibetu, ale lepší, protože jsou to Tatry,“ vysvětlil s humorem sobě vlastním herec, jehož postava jede absolvovat kurz vedený bývalým mariňákem Weisnerem. Toho si ve filmu zahrál Ondřej Sokol. „Weisner je… Snažím se vymyslet jiné slovo než idiot, protože to jsou postavy, které většinou hraju. Ale já si myslím, že on je ve skutečnosti hodný. Weisner je bývalý mariňák, je to chlápek, který si prošel peklem, byl u amerických SEALů, ve francouzské cizinecké legii, zachránil spoustu životů, přežil spoustu bojů… Akorát že nic z toho není pravda,“ dal nahlédnout do scénáře úspěšný herec, režisér a moderátor.

Buď chlap! – Tereza Ramba a Jakub Prachař (foto: Bioscop)

Náročný výcvik v Tatrách odjede Pavel absolvovat poté, co zjistí, že ho jeho dětská láska nepovažuje za opravdového chlapa. City evidentně nevymizely, a tak impulzivně vyráží za dobrodružstvím na Slovensko, zatímco Tereza bojuje s nalajnovaným životem dcery úspěšných architektů. Moje postava je velice sympatická, mladá, krásná, bezdětná žena, za kterou tak trochu rozhoduje rodina. Ale ona si to nechce nechat líbit a bouří se,“ vysvětlila představitelka hlavní ženské role Tereza Ramba. Její rodiče si zahráli Ivana Chýlková a Igor Bareš, „vhodného“ snoubence potom Ondřej Veselý.

Snímek režiséra Michala Samira (Iveta) a producentů Moniky a Jana Schwarczových ze společnosti Up&Up production (Matky) dorazí do kin už tento týden.

Soutěž o balíčky cen Buď chlap!

-red-
foto/video: Bioscop,  Up&Up production © 2023

SOUTĚŽ probíhá od 21. 3. do 26. 3. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Buď chlap!”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.