Jako voda a oheň: Pixarovka Mezi živly představila nový trailer

Společnost Disney divákům ukázala nejnovější upoutávku na velmi očekávanou pixarovku Mezi živly. Nový atraktivní animák bude mít premiéru už v červnu a nabídne, co jiného než animované zosobnění živlů, ohně a vody (a nejen jich).

Příběh filmu posouvá frázi “protiklady se přitahují” na novou úroveň. Odehrává se v Element City, rušné metropoli, kde spolu žijí lidé složení z vody, země, ohně a vzduchu, a sledujeme rodící se vztah mezi Wadem Ripplem (Vlhošem) a Ember Lumen (Jiskrou), kteří zosobňují vodu, respektive oheň.

Film Mezi živly byl poprvé anoncován společností Pixar v květnu 2022, režíruje ho Peter Sohn, který pracoval ve výtvarných odděleních Pixaru na některých z nejoblíbenějších filmů studia, jako Hledá se Nemo a Úžasňákovi, a také propůjčil hlas několika postavám studia, včetně Remyho bratra Emila ve filmu Ratatouille. Jako režisér celovečerního filmu debutoval v roce 2015 filmem Hodný dinosaurus. Scénář k filmu napsala Brenda Hsueh, která se v minulosti podílela například na seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Do českých kin film uvede Falcon 15. června.

-red-
foto/video: Disney/Pixar, Falcon © 2023