Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

FURIOSA: SÁGA ŠÍLENÉHO MAXE MÁ FINÁLNÍ TRAILER. VSTUPENKY JSOU JIŽ V PŘEDPRODEJI.

Equalizer 3: Mstitel s tváří Denzela Washingtona ve velkolepém finále (trailer)

Na úplném konci letošních letních prázdnin se Denzel Washington vrátí naposledy jako brutální Robert McCall, který bojuje za spravedlnost. Dorazí očekávané finále série Equalizer. Spravedlnost ve filmu Equalizer 3: Poslední kapitola opět nebude mít hranice. Sony zveřejnilo první trailer i vizuál. 

Od chvíle, kdy se Robert McCall (Denzel Washington) vzdal života v elitní jednotce, snaží se vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. Když se události změní ve smrtící spád, McCall ví, co musí udělat: stát se ochráncem svých přátel a postavit se mafii.

Equalizer 2 (foto: Falcon)

Televizní seriál The Equalizer z 80. let, který původně vytvořili Michael Sloan a Richard Lindheim byl ve své době obrovským hitem. Po jeho ukončení v srpnu 1989 fanoušci seriálu toužili po tom, aby se opět objevil na obrazovkách. Až téměř po 30 letech bylo oznámeno, že se chystá hollywoodská adaptace, stejnojmenný film z roku 2014 napsal Richard Wenk a režíroval Antoine Fuqua. Washingtonovo ztvárnění Roberta McCalla se stalo jednou z jeho nejikoničtějších thrillerových postav. Po úspěšné dvojce je tu očekávané finále s pořadovým číslem 3.

Vedle Washingtona v hlavní roli se vrací i režisér Fuqua, který s ním často spolupracuje, natočil také oba předchozí dva díly. Stejně tak Richard Wenk, který napsal scénáře k předchozím dílům, napsal i třetí film. V novince hraje i Dakota Fanning.

Česká premiéra proběhne 31. srpna.

-red-
foto/video: Sony, Falcon © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast