Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Och, Mucha a Lintimer: Kdo jsou Architekti festivalu? Nový dokument na KVIFF.TV

57. ročník MFF Karlovy Vary míří do sobotního finále a KVIFF.TV nyní zveřejňuje dokument režisérů Milana Kuchynky a Jakuba Juráska o třech zásadních lidech, kteří celý rok karlovarský filmový svátek připravují. Jsou jimi výkonný ředitel Kryštof Mucha, umělecký ředitel Karel Och a vedoucí produkce Petr Lintimer.

Jsou spolu více než dvacet let. Každý z nich má na karlovarském festivalu nezastupitelnou funkci. Stojí v čele týmu lidí, kteří celý rok pracují na tom, aby diváci mohli být deset dní spokojeni. Jak začala jejich festivalová cesta? Jak pokračovala? A jak vzniklo jejich vzájemné propojení? Film zachycuje hlavní trojici vedení festivalu v uvolněné atmosféře cestou do Karlových Varů, zazní tam řada veselých historek a poodkryje se zákulisí organizace festivalu.

Kryštof Mucha, Karel Och a Petr Lintimer

Na KVIFF.TV najdete i další osobnosti v sérii pořadů Legendy KVIFFu. Pořad představující osobnosti, které jsou neodmyslitelně spojené s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary. Ať se již jedná o ty, které stojí za jeho vznikem a existencí, či o ty, kteří se svou návštěvou navždy otiskli do festivalové historie: Jiří Bartoška, Eva Zaoralová, Marek Eben, John Malkovich, Michael Douglas, Robert Redford, Uma Thurman, Julianne Moore…

-red-
foto/video: KVIFF TV, Film Servis Festival Karlovy Vary

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast