Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Saw X: Jigsaw se vrací, aby se pomstil mexickým podvodníkům (trailer)

Jste připraveni hrát další hru? John Kramer alias Jigsaw zjevně ano a letos v září se vrátí, aby nás všechny děsil ve filmu Saw X, desátém pokračování populární hororové série. Připravovaný film se vrátí v čase a opět bude sledovat Johna Kramera na cestě za lékem, která se odehrává mezi filmy Saw a Saw II. Podívejte se na trailer.

Saw X bude pokračovat v časové linii následující po prvním díle, který představil Jigsawovy smrtící pasti. Navzdory neradostné prognóze si Kramer zachovává kousek naděje, že na něj někde čeká ještě lék. Proto se vydává do Mexika, kde se podrobí riskantnímu a experimentálnímu zákroku. Když dorazí na místo, brzy zjistí, že se jedná o podvod, který se přiživuje na těch nejohroženějších pacientech s poslední nadějí. Kramerovy plány se tak rychle mění na další kolo zvrácené a osudové spravedlnosti v jeho děsivém podání.

Série Saw odstartovala v roce 2004 a další pokračování jen a jen posilovala popularitu hororové franšízy.

Charakteristický zjev z hororové série Saw

V rámci propagace filmu Saw X dává Lionsgate divákům ve Státech možnost „osobně se účastnit se Jigsawových her“ – samozřejmě ne těch smrtelných.:) Nedávno se na oficiálním Twitteru filmu objevilo telefonní číslo, na které můžete zavolat a na druhém konci uslyšíte Johna Kramera. Ten vás nakonec vyzve, abyste na stejné číslo poslali textovou zprávu, která vás následně odkáže na webovou stránku, kde budete dostávat textové aktualizace o filmu.

Saw X bude mít v českých kinech premiéru 28. září.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment, Lionsgate © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast